Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

NSO-CNA Informatiemiddag

 

Heb je vragen over onze opleidingen, wil je weten of een van onze opleidingen geschikt is voor de ontwikkeling van jouw schoolleiderschap? Wil je onze docenten ontmoeten? Of wil je ons onderwijscentrum ervaren?

Kom met al je vragen naar onze informatiemiddag. NSO-CNA organiseert regelmatig deze middagen zodat we met jou kunnen kijken welke opleiding het beste aansluit.  De informatiemiddag richt zich op de opleidingen:

De bijeenkomst start met een korte introductie over NSO-CNA en onze opleidingen. Daarna splitsen we op in verschillende groepen en kunnen we met elkaar gericht in gesprek over de opleidingen waar jij voor komt. En aan het einde van de bijeenkomst is er tijd om individueel in gesprek te gaan met de aanwezige docenten.

De informatiebijeenkomsten vinden plaats op:

De bijeenkomsten starten om 16.30 tot 18.00 uur en vinden plaats in Diemen. Tijdens deze bijeenkomst beantwoorden wij graag je vragen.

De informatiebijeenkomst Post-Bachelor opleiding: Leidinggeven in de kinderopvang zal plaatsvinden op:

De bijeenkomst start om 15.30 uur tot 17.00 uur en zal plaatsvinden in Diemen.

Bezoek ook ons gratis Leiderschapsatelier op 22 april 2020. Speciaal voor jou als je overweegt bij NSO-CNA te studeren en je kennis wilt maken met onze visie op Onderwijskundig Leiderschap, onze werkstijl en opleidingen.

Het wordt een echte proeverij met korte blokjes theorie, reflectie op je eigen leiderschap en speelse werkvormen. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis.

Het Leiderschapsatelier start om 13.00 uur en we sluiten af om 17.00 uur.