Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Workshop Robbert Braak

Interactieve filmlezing met als thema ‘Schoolleiderschap in sociaal complexe tijden’

Film raakt en daarom gebruik ik film in mijn lezingen en workshops. We gaan kijken naar speciaal voor deze interactieve filmlezing geselecteerde fragmenten uit films en documentaires over het thema Schoolleiderschap in sociaal complexe tijden. Wat vraagt dat voor leiderschap?  Welk gedrag hoort daarbij? En dan vooral in situaties waar het spannend is en je complexe druk ervaart. De filmscenes bieden verhalen, emoties en nieuwe perspectieven op dit thema. Op basis van deze fragmenten ga ik met jullie in gesprek en gaan jullie met elkaar in gesprek. Verwacht een inspirerende en plezierige interactieve lezing met diepgang!

Over de coach: Robbert Braak 

Ooit gymleraar, daarna psycholoog en – juist hier van belang – (team)coach, trainer, creatief denker en liefhebber van film!
Op een koude januaridag in 1963 geboren in Den Haag en na wat omzwervingen alweer jaren terug in mijn stad, waar ik veel wandel in duinen en aan zee!

Ruim 10 jaar werkte ik voor de top van de Rijksoverheid aan leiderschapsontwikkeling. En ruim 8 jaar in een klein team dat een groot netwerk van coaches binnen de overheid voorziet van kennis, ervaring en opleiding. Na dik 30 jaar gewerkt te hebben bij de rijksoverheid in allerlei rollen ben ik sinds 1 oktober 2020 100% ondernemer met als thuisbasis het bedrijf dat ik in 2012 begon: JeBentBeterDanJeDenkt.nl.

Robbert Braak

Ik ben senior coach, leiderschapstrainer en programmamaker. Ik sta graag in bioscopen en grote zalen om het publiek te inspireren met filmlezingen over onder meer leiderschap, verandering, weerstand en macht & moraal! Ik ontwikkel leerprogramma’s op maat voor organisaties, teams en hun leiders.

 

Spring naar toolbar