Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Workshop Peter Rombouts

Spreek de taal van complexiteit

In de Latijnse oorsprong van het woord  betekent ‘complexiteit’ omhelzen én verstikken. Tegelijkertijd. Je voelt direct de gelaagdheid en nuance in deze betekenis. De mens in zijn sociale context is een gelaagd wezen en om die gelaagdheid te doorgronden, te begrijpen en hanteerbaar te maken hebben we meer nodig dan woorden alleen. Meer dan enkel denkkracht. Het vraagt dat we al onze menselijke registers aanspreken om de complexiteit der dingen recht te doen. Alleen zo kunnen we de taal van complexiteit spreken.

In deze workshop neemt Peter Rombouts je mee in het aanspreken van meerdere registers die we als mens allemaal in ons hebben maar soms als een radioknop op stil is komen te staan. Wat als we die wat luider zetten?

Over Peter
Peter Rombouts is organisatiekundige en veranderkundige en drievoudig wereldkampioen Argentijnse Tango. Hij werkt met op de kunst geïnspireerde manieren in professionele contexten aan complexe vraagstukken. Peter heeft zijn eigen bedrijf en is daarnaast verbonden aan The Curiosophy Collective, de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en Onderwijs124.

Spring naar toolbar