Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Een goed gesprek in onzekere tijd

Dit zijn onzekere tijden voor leidinggevenden in het onderwijs. Als leidinggevende loop je in deze periode tegen veel lastige en onbekende situaties aan. Als straks de meest urgente zaken zijn geregeld komen vragen als hoe nu verder, wat is het perspectief, hoe handel ik in die onzekerheid, wat vraagt dit van mij, hoe maak ik ruimte voor mijn eigen emotie en hoe blijf ik richting mijn team optreden?

Om je bij deze vragen te ondersteunen bieden wij onze studenten en alumni graag de mogelijkheid tot een goed coachgesprek. Aan dat gesprek zijn geen kosten verbonden! Als je van dit aanbod gebruik wilt maken, dan kan je je hieronder aanmelden. Omschrijf kort je vraag zodat we je goed kunnen koppelen aan een van onze opleiders en coaches.

En, uiteraard betreft een gesprek op afstand.