Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Kathleen Rommens
Middenmanagement I

Kathleen Rommens
School: ROC van Amsterdam
Functie: Teamcoördinator
Opleiding: Middenmanagement I

Kathleen Rommens is teamcoördinator Pedagogisch Werk ROC van Amsterdam. Zij nam in 2015 deel aan de opleiding Middenmanagement I van NSO-CNA.

De inhoud en de werkvormen van deze opleidingen spraken me enorm aan. Zoals de praktijkopdracht ‘het realiseren van een praktijkproject’. Daar leerde ik ontzettend veel van.

Voor de praktijkopdracht organiseerde ik op school als pilot een instellingsexamen. Ik ben daarbij als projectleider tegen veel complexe en onverwachte zaken aangelopen.

Wat ik heb geleerd is hoe belangrijk het is om vooraf goede afspraken te maken over het eindresultaat, de looptijd van het project, de middelen en de context.

De begeleiding tijdens de opleiding was goed. We hadden drie opleiders die alle drie zeer kundig zijn, en vooral geweldige coaches!

Het leren in kleinere leergroepen sprak mij erg aan en het individuele coachgesprek is waardevol. Daarnaast waren alle leermiddelen en artikelen digitaal beschikbaar.

De opleiding is heel divers; je leert echt op alle fronten. Bovendien leer je heel veel van elkaar in de leergroep, door middel van intervisie en feedback. Je kunt de opleiding niet in je eentje doorlopen. En hoewel iedereen een andere achtergrond heeft, maak je echt met elkaar een leerproces als manager door.”

‹ Alle klantervaringen
Spring naar toolbar