Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Iedereen verandert nu wij nog

Dit bericht is geschreven op 25 september 2017

In november verschijnt het nieuwe boek van Hans Vermaak: Iedereen verandert nu wij nog. Een hoopvol boek over hoe je leiding kan geven aan verandering. Op 8 november verzorgt Hans de inspiratiedag over Succesvol Vernieuwen bij NSO-CNA en presenteert daar zijn nieuwe boek.

Wat er op de achterkant staat:

Iedereen verandert. We veroorzaken en ondergaan het dagelijks – zij het niet altijd succesvol. Dit boek gidst je hoe je in je eigen omgeving het verschil maakt, hoe je de organisatie om je heen erin meeneemt en hoe je zelf stevig genoeg in je schoenen staat om beiden te volbrengen.

Het maakt daarbij niet uit of je werkt in zorg of dienstverlening, op werkvloer of in bestuurskamers. Het is voor iedereen die verandering vrijwillig oppakt, voor wie het op haar bord heeft gekregen of voor wie het als zijn vak ziet.

Het boek is niet simpel, want veranderen is niet simpel: je hebt er bagage bij nodig. Maar het is wel rechttoe rechtaan geschreven. Het vat een wereld van inzichten over veranderen, organiseren en leiderschap samen in korte teksten en voorbeelden, gebaseerd op dertig jaar ervaring en onderzoek. Alles wat je echt over verandering zou moeten of willen weten – en nu niet meer hoeft te vragen.

Hans Vermaak is zelfstandig adviseur, docent en onderzoeker. Hij is associate partner bij Twynstra Gudde en bij Sioo en senior research fellow bij NSOB. Hij is ook bekend als auteur van ‘Plezier beleven aan taaie vraagstukken’ en coauteur van het populaire handboek ‘Leren Veranderen’.

 

Spring naar toolbar