Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Webinar Stuurkunst voor iedereen
5 oktober

Webinar Lerende teams vragen om stuurkunst van iedereen”

Bart Schipmolder SchoolleidersconferentieBart Schipmölder, directeur bestuurder NSO-CNA over samenwerken en Teacher Leadership

Onderzoek laat zien dat de best presterende teams de meeste fouten maken. Daar wordt geleerd en leren is toch het primaire proces van een school? Binnen deze teams blijkt er sprake te zijn van een veilig teamklimaat, waardoor teamleden fouten openlijk bespreken en toegeven. Zij creëren een lerende cultuur. En wie geven er leiding op jouw school aan die teams en de samenwerking? Niet alleen de teamleider, maar ook de teamleden kunnen meesturen in de prestatie van het team. Hoe ga je als leidinggevende en docent om met deze veranderende verhoudingen? Tijdens deze lezing laat Bart Schipmölder onder andere zien waarom het belangrijk is om jouw team te zien als collectief en hoe je als teamleider en teamlid stuurt op de interactie tussen teamleden.

Wat ga je doen? Je leert tijdens deze sessie om jouw team beter te begrijpen, te zien wat jouw team helpt om de doelen te bereiken en welke patronen dat in de weg staat. Bart reikt je interventies aan die je de volgende dag al kunt inzetten om een veilig teamklimaat te creëren.

Aanmelden:

Het webinar vindt plaats op dinsdag 5 oktober van 16.00 tot 17.15 uur. Deelname is gratis, meld je hier aan en je ontvangt tijdig een link om deel te nemen.