Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Webinar Werkend leren en lerend werken

Webinar Peter Paul Kerpel en een college (Sioo)

6 oktober 2022 van 16.00 uur – 17.15 uur

Peter Paul KerpelDe dynamiek en complexiteit van de onderwijscontext vraagt veel van leidinggevenden in die sector en van het lerend vermogen van onderwijsorganisaties. In dit webinar kijken we naar het verschil tussen ingewikkelde en complexe vraagstukken en hoe je ruimte maakt in de drukke dagelijkse werkpraktijk om ook te werken aan vragen, waarvan de oplossing om meer vraagt dan eenvoudigweg ‘leggen van de puzzel’.  Zelfs in het onderwijs is het integreren van leren en werken niet vanzelfsprekend.  We gaan in op de valkuilen en mogelijkheden om vormen van ‘action learning’ toe te passen en naar de rol die leidinggevenden hebben in dit proces.  Thema’s als onderzoeken en samenwerken en iteratief leren en bijsturen geven we daarbij een plek in het dagelijks werk.

Peter Paul Kerpel is programmamanager van de leergang Lerend veranderen in het MBO die is ontwikkeld in samenwerking met het Kwaliteitsnetwerk MBO. Tevens is hij zakelijk directeur van Sioo.

 

Aanmelden:

Het webinar vindt plaats op donderdag 6 oktober van 16.00 tot 17.15 uur. Deelname is gratis, meld je hieronder aan en je ontvangt tijdig een link om deel te nemen.


    Spring naar toolbar