Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

NSO-CNA opleidingen

De NSO-CNA opleidingen volg je niet… je neemt er actief aan deel, in verbinding met jezelf en met je werk.


RUIMTE VOOR ONTWIKKELING

Bij NSO-CNA leiden we ervaren schoolleiders en toekomstige onderwijsmanagers op om bij te dragen aan goed onderwijs door krachtig in hun leiderschap te staan en leiding te geven aan samen werken naar resultaat. In onze opleidingen ondersteunen wij deelnemers met inzichten en middelen die hen in staat stellen kwaliteit te borgen en tijdig ruimte te maken voor ontwikkeling en innovatie in de breedste zin van het woord. Wij gebruiken daarbij de nieuwste inzichten uit recent (eigen) onderzoek.

BREED AANBOD

De NSO-CNA opleidingen bestrijken het hele groeipad van een onderwijsleider, van oriëntatie tot directietafel. Naast een middenmanagementopleiding, geregistreerde schoolleidersopleidingen en vele open opleidingen bieden wij twee NVAO-gecertificeerde masteropleidingen. Daarnaast verzorgen wij maatwerk op het gebied van leiderschaps- en schoolontwikkeling en participeren we in praktijkgericht onderzoek.

KRACHTIGE LEEROMGEVING

Wij bieden een krachtige leeromgeving waarin deelnemers gedreven werken aan vraagstukken uit hun dagelijkse praktijk, waarin zij elkaar inspireren en hun persoonlijke ontwikkeling koppelen aan die van hun organisatie en sector. De docenten en begeleiders zijn deskundig, gedegen en responsief.

PROFESSIONEEL, PERSOONLIJK, PRAKTIJKGERICHT

Kenmerkend is dat onze opleidingen professioneel zijn, persoonlijk en praktijkgericht. Onze opleidingsprogramma’s zijn gebaseerd op drie pijlers:

 

Spring naar toolbar