Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Master of Educational Management (MEM)

De NSO-CNA Master of Educational Management (MEM) is een dynamische master voor ervaren schoolleiders. Wij onderscheiden ons door aandacht voor de inhoud: in onze opleidingen gaan leiderschapsontwikkeling en schoolontwikkeling hand in hand. Focus op persoonlijke groei gaat gepaard met een hoge mate van professionaliteit en praktijknabijheid. Hoe (oud)studenten de opleiding hebben ervaren kun je hier lezen. En in de film ‘Masters in de praktijk‘ krijg je een beeld wat de MEM voor jou kan betekenen, en wat de opleiding studenten en alumni heeft gebracht.

Master of Educational Management

 

 

Onderdelen Master of Educational Management

Onze modulaire master opleiding bestaat uit zeven verplichte modulen en één vrij te kiezen module. Wil je de hele MEM volgen, dan vragen wij je in te schrijven voor de gehele master en voor de modulen die je wil gaan volgen voor zover nu open voor inschrijving.

Verplichte modulen Vrije keuze modulen

De modulaire opzet van de MEM maakt het mogelijk om je eigen studieroute en -tempo te bepalen. Klik hier voor de planning van modules voor de komende 4 schooljaren.

Schrijf je je in voor de gehele MEM, dan bedraagt de investering voor deze opleiding:

Dit is voor 7 kernmodules, waaronder 2 tweejarige modules, en 1 keuzemodule, de intake en 3 coachgesprekken. Bij de modules zit ook veel individuele begeleiding. Alle modules worden afgerond met een toets en bij behalen van alle 8 modules ontvang je het diploma: ‘Master of Educational Management’ (MA).

Klik hier voor meer informatie met betrekking tot het aanvragen van de lerarenbeurs.
De Master of Educational Management staat geregistreerd in het CROHO: Isat-nummer 70075, BRIN-nummer 29UJ.

Maak ook kennis met de Master Integraal Leiderschap.