Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Alice Wiegers

Alice Wiegers

Functie: Docent Middenmanagement en Maatwerk
Typering: Wàt ik doe, doe ik het liefst zo goed mogelijk. Dus ik verdiep me, leer van anderen en vooral ook door  te reflecteren. Wat kan ik anders doen? Zodat het makkelijker gaat, met meer plezier en meer resultaat?

Korte samenvatting:

Uit ervaring weet ik dat als mensen leiderschap ontwikkelen, en zich onderdeel voelen van the bigger picture, ze meer in kunnen zetten wat ze te bieden hebben. Als mensen de moed hebben om te laten zien wie ze zijn en wat ze denken, als we verschillen tussen mensen onderzoeken en zien als meerwaarde, ontstaan meer verbinding, meer ideeën, betere besluiten, meer vitaliteit.

Ervaring:

Met ups en downs vond ik mijn weg. Ik ontwikkelde me van logopedist tot opleidingskundige. Leren & leiderschap van professionals in organisaties is mijn thema. Ik deed ervaring op in verschillende rollen in gezondheidszorg en onderwijs. Zo leerde ik mezelf steeds beter kennen en kreeg ik zicht op waar ik het best op mijn plek ben. Ik ontwikkelde zelf leiderschap… en ik leer nog steeds. Tijdens een training of een masterclass èn van de mensen met wie ik werk. Met veel plezier. In mijn begeleiding ben ik zorgvuldig en sensitief. Want vertrouwen en veiligheid zijn voor mij een voorwaarde om te kunnen leren.

Trots op:

Het is mijn diep gevoelde drijfveer om een bijdrage te leveren aan menselijkheid in organisaties, humanity in business. Omdat ik geloof dat als mensen gezien worden en kunnen laten zien wie ze zijn, gemeenschappelijkheid nieuwe betekenis krijgt. Waardoor mensen en organisaties kunnen bloeien.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar