Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Bart Schipmolder Directeur-bestuurder NSO-CNA Leiderschapsacademie

Bart Schipmölder

Functie: Directeur-bestuurder
Typering: Liefdevol scherp

Korte samenvatting:

Mijn taak is een organisatie te bouwen die jou als schoolleider en je organisatie daadwerkelijk verder helpt. Met ons aanbod (de opleidingen), én als kenniscentrum.

Ik werk bij NSO-CNA ook als trainer. In die rol daag ik je liefdevol scherp uit om leiderschap te nemen en daarin te stralen. Zodat je vooropgaat in de dialoog met je team of organisatie. Dát is waar leiderschap voor mij om draait. Mijn expertise ligt vooral op eigentijds leiderschap en leiderschapsontwikkeling, gedeeld leiderschap, sturen van samenwerken en systeemdenken.

Ervaring:

 

Dit laatste deed ik vanaf 2001 vanuit mijn eigen bureau ‘Focus op Kracht’. Ik werkte voor veel verschillende organisaties, zowel profit als non-profit. Maar de sector die erbovenuit sprong (en waar ik me altijd sterk mee verbonden heb gevoeld), was de onderwijssector:

In alle onderwijssectoren en bij veel scholen verzorgde ik opleidingen rond leiderschap, samenwerken en persoonlijke effectiviteit. Tevens begeleidde ik verschillende grootschalige verander- en leiderschapsontwikkelingsprogramma’s.

In 2008 kwam NSO op mijn pad en was ik vooral als leiderschapstrainer in scholen aan het werk. In 2015 werd ik lid van het managementteam en vanaf 2016 Algemeen Manager. Samen met Femke Geijsel was ik verantwoordelijk voor de opbouw van het nieuwe gefuseerde NSO-CNA. En daarna voor de opbouw van de vernieuwde organisatie. September 2017 werd ik algemeen directeur en sinds november 2018 ben ik directeur-bestuurder.

Trots op:

De ontwikkeling van NSO-CNA van de afgelopen jaren. Het is echt een frisse en professionele organisatie geworden. Die beter dan ooit schoolleiders opleidt tot krachtige leiders.

En…mijn 3 kinderen!

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar