Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Cunera van Hal, Docent NSO-CNA Leiderschapsacademie

Cunera van Hal

Functie: Docent
Typering: systeemdenker, nieuwsgierig, kritisch, humor, no-nonsense

Korte samenvatting:

Binnen NSO-CNA werk ik samen met Bart Schipmölder als docent in de Module Stuurkunst.

Ervaring:

Ik ben Wagenings Ingenieur, opgeleid bij het ITIP en in Systems-Centered Training (SCT).  En ik ben lid van de SAVI Communications Core Group (VS), bestuurslid van Stichting SCT-NL en lid van SCTRI (VS).

Al meer dan 25 jaar werk ik als coach, trainer en teamcoach in organisaties aan vragen over samenwerkingsontwikkeling, leiderschap en effectieve communicatie. Met een systeemgerichte werkwijze ondersteun ik leidinggevenden, professionals en teams hun context te zien, zich met anderen te verbinden, werkrollen op te pakken en ‘gedoe’ minder persoonlijk te nemen. Als gecertificeerd SAVI® Trainer leer ik klanten hun communicatie te doorzien en werkgesprekken te krijgen die echt werken – die productief en plezierig zijn. Ik stimuleer nieuwsgierigheid, een onderzoekende houding en experimenteren en werk samen met klanten in de gezondheidszorg, onderwijs, overheid, zakelijke dienstverlening en gastvrijheidssector.

Trots op:

Stuurkunst deelnemers die hun team als levend systeem zien, de teamdynamiek minder persoonlijk nemen en nieuw gedrag uitproberen.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar