Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Diede Stevens

Functie: Beleidsmedewerker Onderwijs en Kwaliteit
Typering: Samen, vrijheid, doelgericht en zorgvuldig

Korte samenvatting:

Ik ben een onderwijskundige die graag iets voor anderen wil betekenen. Ik ben nieuwsgierig en heb van nature de behoefte om mensen te snappen en vervolgens de verbinding te zoeken. Enthousiast word ik als ik progressie voel, zowel bij mensen als in projecten. Ik geniet als we samen leren van wat we doen.

Ik ben resultaatgericht en ga graag onderzoeksmatig te werk. Ik kan goed orde en structuur in mijn werk aan brengen en ik vind het leuk om uit een wirwar van informatie de kern te pakken te krijgen.

Ervaring:

In Utrecht heb ik de master Onderwijskunde afgerond. Ik heb een periode met veel plezier lesgegeven in de bachelor Onderwijskunde, en ben daarna bij de opleidingsacademie van de gemeente Amsterdam gaan werken. Hier heb ik twee jaar gewerkt voordat een leuke, nieuwe uitdaging bij NSO-CNA op mijn pad kwam.

De afgelopen jaren heb ik veel impactonderzoeken gedaan, dit is een methodiek om de leeropbrengsten van een traject in kaart te brengen. Elke keer ben ik positief verrast door de bruikbare uitkomsten. En het enthousiasme wat ontstaat bij betrokkenen om hiermee aan de slag te gaan en de impact van het leertraject te vergroten.

Trots op:

Dat ik mezelf blijf uitdagen om nieuwe en soms spannende dingen te doen. Dat ik zoek naar de speelsheid en het plezier, dat ik in beweging ben en leer.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar