Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Elvira Geurts

Elvira Geurts

Functie: Docent Schoolleidersopleidingen
Typering: Verbindend, in contact, in beweging: Leiderschapsontwikkeling, dynamiek in teams, leren en ontwikkelen, waarom doen mensen wat ze doen?

Korte samenvatting:

Ik ben nieuwsgierig en onderzoekend: wil graag voelen, ervaren en zicht krijgen op de essentie, dat wat er werkelijk speelt, zowel in de boven- als de onderstroom.  Ik voel me snel thuis in groepen en in teams, maar werk ook graag een-op-een.

Als opleider vind ik het belangrijk om de theorie te verbinden met de praktijk. Ik stel graag  prikkelende vragen maar ben ook doelgericht en zet mensen, organisaties en teams graag in beweging.

Ervaring:

Als sinds mijn studie Orthopedagogiek/kinderpsychologie ben ik gefascineerd door gedrag van mensen: waarom doen we wat we doen? En nog elke dag verbaas ik me ….

Na een poosje gewerkt te hebben met kinderen en hun ouders, ben ik  me verder gaan ontwikkelen in het HRM-werkveld. Vanuit KPC Groep ben ik  onderwijs-verandertrajecten gaan begeleiden. Na mijn overstap  naar Interstudie, ben ik me meer gaan richten op het leren van de professionals, onder meer als  programmaleider van de tweejarige opleiding voor directeuren primair onderwijs.

Inmiddels werk ik alweer 8 jaar zelfstandig vanuit InOnderwijs, als trainer en opleider, coach en adviseur. De laatste jaren ben ik ook vaker werkzaam buiten het onderwijs, met name in de zorg en binnen ziekenhuizen. Het werken buiten het onderwijs verbreedt mijn scope en daar leer ik ook weer veel van.

Bij NSO CNA krijg ik nu de kans om eerdere ervaringen te combineren en vooral om te doen wat ik het liefste doe: mensen begeleiden in hun leren.

Trots op:

Trots ben ik vooral op het feit dat het me lukt om steeds weer het werk te doen dat echt bij me past en waar ik veel energie uithaal.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar