Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Freerk Wortelboer, Docent NSO-CNA Leiderschapsacademie

Freerk Wortelboer

Functie: Kerndocent Persoonlijk Leiderschap
Typering: Eigenzinnig eensgezind. Dat is mijn motto als adviseur, trainer en coach.

Korte samenvatting:

Mensen uitdagen hun kracht te ontdekken: groeien, eigen ruimte nemen en in balans komen. Eigenzinnig! En tegelijk ondersteunen bij het eensgezind werken aan de gemeenschappelijke opgave. Door focus op het gemeenschappelijke en erkenning van individuele bijdragen ontstaat verbinding.

Ervaring:

Na een opleiding tot psycholoog ruim 20 jaar bij diverse adviesbureaus gewerkt en sinds 2009 zelfstandig gevestigd. Naast advies/trainersrollen ook leiderschap aan den lijve ervaren als teamleider en als managing partner in een adviesbureau. Zeer leerzaam voor iemand die gewend is anderen te coachen in hun leiderschap.

Ik werk vooral met hoogopgeleide eigenwijze professionals in onderwijs, zorg, industrie en professionele dienstverlening. Mensen met een stevige mening en ontwikkelvragen op het terrein van hun leiderschap, samenwerking en besluitvorming. De vraagstukken waar een opdrachtgever voor bij mij aanklopt gaan over cultuurverandering, strategieontwikkeling, leiderschapsontwikkeling, vlot trekken van vastgelopen samenwerking. Daarin is er zowel sprake van werken aan resultaten, structuren, strategieplannen, de bovenstroom, als werken met de onderstroom, de ongeschreven regels en patronen, de emoties, zorgen en drijfveren. Meestal werk ik op organisatieniveau en met groepen, af en toe ook als coach.

Trots op:

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar