Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Helgiene Sampimon

Helgiene Karsten-Sampimon

Functie: Docent en trainingsacteur
Typering: empathisch, enthousiast, toegankelijk, scherp zonder bot te zijn.

Korte samenvatting:

Ik ben een groot voorstander van het ervarend leren. Door te doen en te oefenen in een veilige leeromgeving, is de stap van het toepassen in je werksituatie veel makkelijker. Ik breng mensen graag in beweging.

Beter kunnen communiceren en improviseren levert verbinding en positieve energie op. In mijn ogen is dat een essentieel onderdeel van goed leiding kunnen geven aan je team en aan jezelf. Ik ben gecertificeerd trainer en vind het prettig mezelf te blijven scholen.

Ervaring:

Na jaren als docent voor de klas te hebben gestaan, werk ik sinds 2008 als senior trainingsactrice, gesprekscoach en communicatietrainer.

Als trainingsactrice werk ik vooral veel in de zorg en onderwijsinstellingen zoals NSO-CNA, HvU, VUmc en daarnaast voor De Baak. De communicatietrainingen geef ik bij verschillende scholen o.a. SVOK, Ceder en de Dunamare-academie. Daarnaast geef ik improvisatietheater workshops aan teams.

Trots op:

De spannende overstap die ik heb gemaakt om van loondienst naar het freelance bestaan te gaan, om zo zelf te kunnen kiezen voor opdrachten waar ik energie van krijg.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar