Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Henk Westerveld

Henk Westerveld

Functie: Docent
Typering: Leergierig, gefascineerd door het leerproces met behulp van een intellectuele discussie. Inspirerend met visie op de toekomst waarbij relevante patronen en verbanden inzichtelijk worden.

Korte samenvatting:

Ik stel vragen waar je niet eerder aan hebt gedacht, luister, en daag mensen uit om steeds verder de diepte in te gaan met als doel ontwikkeling. Met focus op kracht en uitdagingen in de zoektocht naar succes.

En ik help mensen en teams het beste uit het individu én het collectief te halen met als startpunt ieders eigen sterke punten, want daar heb je de meeste invloed op.

Ervaring:

Ik heb een brede werkervaring als docent, schoolleider en adviseur. Mijn expertise ligt bij Leiderschap, Lerend Organiseren en Organisatieontwikkeling met als basis talentontwikkeling. Mijn ervaringen in leiderschap zet ik in bij de ondersteuning van Strengths-based Leadership om te werken aan een positieve organisatiecultuur en Strengths-based Development.

Mijn ervaring ligt zowel binnen als buiten het onderwijs, waarbij het leiderschapsteam altijd het eerste richtpunt is om het leiderschap aan te scherpen, betrokkenheid van medewerkers te vergroten en teams beter te laten samenwerken.

Trots op:

Vaak hoor ik dat ik inspirerend ben en mensen tot nadenken aanzet. Wanneer jij dan in dat proces, je echte talenten ontdekt en deze weet in te zetten, dan maakt mij dat trots.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar