Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Jan van Leeuwen

Jan van Leeuwen

Functie: Kerndocent Persoonlijk Leiderschap
Typering: Smaakmaker: met de juiste ingrediënten en technieken de unieke smaak van ieders leiderschap tot uiting laten komen.

Korte samenvatting:

Ik ben gefascineerd door leiderschap. Niet als functie, maar als gedrag. Wat maakt leiderschap soms effectief en soms niet? Wat drijft een leider om te doen wat hij doet en na te laten wat hij nalaat? Wanneer wordt een leiderschapsrol gegund? Aan wie? Door wie?

Ik ben in leiderschapsvraagstukken altijd op zoek naar het ontbrekende perspectief. Hoe framet de ander zijn vraagstuk? Ik weet in complexe situaties vaak de juiste snaar te raken door het stellen van de vragen die de ander helpen zijn eigen antwoorden te vinden. En soms is dat door (samen) te werken met niet-weten.

Ervaring:

Ik ben begonnen als docent-begeleider alfabetisering en Open School en later als docent taalles voor buitenlanders / NT2. Inmiddels ben ik ruim 30 jaar als trainer-adviseur in het onderwijs actief. Van kinderopvang tot Universiteit werk ik met organisatie- en leiderschapsvraagstukken, als opleider, trainer, adviseur, coach en procesbegeleider.

Trots op:

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar