Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Kees Boekschoten, Docent NSO-CNA Leiderschapsacademie

Kees Boekschoten

Functie: Docent
Typering: stevig en zacht, bezield en betrokken

Korte samenvatting:

Mijn missie is om leraren/docenten ook weer leerlingen met en van elkaar te durven laten zijn en wat dat aan leiderschap vraagt om van de school ook voor haar medewerkers een lerende plek te maken waardoor er een bedding komt voor leren van leerlingen.

“Ik ben iemand met een groot hart voor onderwijs. Je kan tegen mij aanschuren en aanlopen en ik blijf graag bij een schoolorganisatie, team of persoonlijk om te kijken waar de gave en de opgave ligt. Ik combineer scherpte en zachtheid op mijn eigen wijze. Door wie ik ben kom je in beweging. Ik blijf staan en breng een organisatie/team/individu met plezier in contact met delen van zichzelf waar men tot nu toe nog niet naar durfde te kijken of kon kijken.
Ik leer je  om liefdevoller en steviger in het onderwijswerk te staan en open te staan voor het avontuur en het onbekende…”

Ervaring: Trots op:

Leraren die kinderen zien voor wie ze zijn en/of willen zijn en dat niet opgeven ook als kinderen het zelf soms wél opgeven. Leraren die kinderen nieuwsgierig maken en een lerende houding aanleren.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar