Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Laura van Dasselaar

Laura van Dasselaar

Functie: Maatwerktrajecten
Typering: Creatief, analytisch, nieuwsgierig, gepassioneerd, ontwikkelingsgericht, procesgericht

Korte samenvatting:

“Als ogen glimmen, zijn we op de goede weg”. Het goede gesprek voeren over leiderschap, kwaliteit en ontwikkeling is naast mijn werk ook een grote hobby.

Sterk (persoonlijk) leiderschap brengt ruimte om te ontwikkelen, leren, successen te vieren en om te spelen.

Ervaring:

Op de HAVO kreeg ik van het schoolhoofd het advies om docent wiskunde te worden. Desondanks koos ik voor een carrière bij de Koninklijke Marine waar ik een opleiding voor wapentechniek volgde en het onderhoud deed van wapensystemen aan boord van de marineschepen. Tijdens de reizen die ik voor de marine maakte, bleef ik studeren: Hydrauliek en Pneumatiek, MBO Elektrotechniek en daarna een opleiding tot docent Elektrotechniek.

Nadat ik in 2005 moeder werd, koos ik alsnog voor de carrière die het schoolhoofd had voorgesteld. Ik werd docent wiskunde (en techniek) in het voortgezet onderwijs en behaalde later ook hiervoor een 2e graad.

Mijn ontwikkelingsgerichtheid en lef hebben geleid tot een brede onderwijs- en schoolleiderservaring van VMBO tot VWO.

Mijn opvoeding in een gezin met 3 broers, mijn opleiding, werk bij de Koninklijke Marine en het moederschap hebben mij geleerd om te spelen met mannelijke en vrouwelijke energie. Ik heb verschillende coachopleidingen gevolgd en werk o.a. systemisch en oplossingsgericht. Ik ga voor het échte gesprek en bij mij ervan bewust dat bij een verandering ook ongemak hoort.

Trots op:

Leven vanuit mijn kern, mijn eigen ontwikkeling, spannende nieuwe dingen toch doen.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar