Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Leonieke de Wildt

Leonieke de Wildt

Functie: Bureaumedewerker
Typering: optimistisch, ondernemend, flexibel en pragmatisch

Korte samenvatting:

Naast ondersteuning van de Raad van Toezicht, beheer ik de agenda van de directeur-bestuurder, ben ik ambtelijk secretaris examencommissie, coördinator EVC procedure voor vrijstellingsverzoeken én zorg ik voor een aantal facilitaire zaken als inkoop, schoonmaak en inrichting/onderhoud van het onderwijscentrum.
Op het onderwijsbureau van de NSO-CNA Leiderschapsacademie moet je een duizendpoot en flexibel zijn. We voorzien alle vragen vanuit studenten, docenten en organisatie graag snel en adequaat van een antwoord. Het nauwe contact met studenten en docenten maakt het hier werken de moeite waard!

Ervaring:

Tijdens mijn studie Onderwijskunde werkte ik als technisch schrijver van gebruikershandleidingen bij software. Taal is echt mijn ding! Na mijn afstuderen werkte ik o.a. bij de Gemeente Amsterdam als beleidsmedewerker Onderwijs (2002) en projectmedewerker voor het Amsterdams Platform Onderwijsarbeidsmarkt (tot 2011). Van daaruit werd ik tevens procesbegeleider van de masterclass ‘Meesterschap-lesgeven in de grote stad’ (2008-2011). Na een aantal jaren als ZZP-er gewerkt te hebben als tekstschrijver en opruimcoach, ging ik in de zomer van 2015 op zoek en vond ik een leuke baan bij -toen nog- de NSO. Twee verhuizingen later, werk ik nu nog steeds met veel plezier in ons zelfstandige onderwijscentrum op OurCampus Amsterdam/Diemen.

Trots op:

‹ Terug naar teampagina