Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Lilian ter Laak

Lilian ter Laak

Functie: Coördinator en docent
Typering: Deelnemers aan de schoolleidersopleiding zeggen: Lilian is direct, opbouwend, betrokken, ze volgt je, zet je met kleine onderwatervragen aan het denken, inspireert met voorbeelden uit de praktijk en koppelt dit aan theorie, houdt er tijdens de bijeenkomsten lucht en humor in, spreekt met ervaring en voedt jouw voorstellingsvermogen. Ze is kritisch en ontwapenend tegelijk, ik kom altijd graag naar de bijeenkomsten ook omdat zij er is.

Korte samenvatting:

Het mooiste wat ik in onze groepen zie gebeuren is, naast het delen van de inzichten uit de theorie en de groei die deelnemers doormaken met hun organisaties, de ontwikkeling die je als professional en als mens deelt.

Als ik kan bijdragen aan een nieuwe groep hoopvolle leiders, die niet bang zijn kritisch naar zichzelf te kijken en daarmee hun organisatie op een hoger plan tillen en zichzelf blijven uitdagen, dan heb ik net als voorheen (toen ik zelf directeur was) nog steeds de mooiste baan van de wereld.

Ervaring:

Ik ben gestart als leerkracht PO/ intern begeleider/ bouwcoördinator en adjunct directeur PO. Daarna heb ik gewerkt als directeur en interim directeur op diverse scholen in en rond Amsterdam. Vervolgens was ik werkzaam als adviseur, coach, trainer en supervisor PO/VO/MBO met uitstapjes naar het bedrijfsleven, projectleider personeel en daarnaast sinds 2005 als opleider bij CNA, tegenwoordig NSO-CNA.

Trots op:

Vertrouwen geven en vertrouwen ontvangen.
Naast iemand staan en ontluikend leiderschap stimuleren en ervaren leiderschap onderzoeken en verbreden.

‹ Terug naar teampagina