Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Linda Pieters

Linda Pieters

Functie: Docent Middenmanagement
Typering: nieuwsgierig, intuïtief, analytisch, doortastend, sensitief, positief en humoristisch

Korte samenvatting:
Ik ben gefascineerd door groepen, en hoe ieder van ons zich zo beweegt in groepen. Welke groep dan ook, want kuddedieren zijn we immers. Of het nou ons gezin is waar we in zijn geboren en opgegroeid, of de huidige organisatie waar je je in begeeft. In de dynamiek die je met een ander hebt, gebeuren er dingen. En met name in leiderschap. Om daarin effectief te worden en je vooral ook gewoon goed en vol vertrouwen te voelen, is het van belang te leren hoe jij in elkaar steekt, hoe jij bent in het contact met een ander of met anderen. Waar dat fantastisch gaat en waar ook niet. Dat leert je veel over jezelf…en daarmee ook over die groep. De inzichten die daar uit ontstaan, zijn ongelooflijk waardevol. Vanuit dat begrijpen..ontstaat namelijk ruimte om het ook anders te gaan doen. Dat hele proces begeleiden…daar hou ik dus van!
Ik kom niet uit het onderwijs maar heb een achtergrond in HR, talent management, learning & development en project management bij verschillende branches, nationaal en internationaal. In leidinggevende en ook niet leidinggevende functies. Had al jarenlang de droom om nog directer met groepen te werken, wat ik nu sinds een aantal jaar doe, en waardoor ik onder meer dus ook opleidingen verzorg voor NSO-CNA.
Ervaring:
HR management, talent management, project management, trainer, deep democracy, process work, transactionele analyse, systemisch werk.
Trots op:
Mijn lef om mijn hart te volgen, mijn vermogen te genieten en uitdagingen aan te gaan, mijn kersverse droomplek op een heuvel in Zuid Limburg en een aantal bijzondere mensen en dieren die ik mijn naasten mag noemen.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar