Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Nadieh Bakker

Nadieh Bakker

Functie: Medewerker Studentzaken
Typering: Organisatorisch sterk, gastvrij, flexibel, teamplayer, overzichtelijk, integer

Korte samenvatting:

In mijn werkzaamheden houd ik mij bezig met allerlei zaken rondom de opleidingen. Ik ben het eerste contact, verwerk de inschrijvingen, organiseer de afsluitingen en verwerk alles wat daar tussenin zit. Een functie waarin ik een ondersteunde rol heb voor de studenten en docenten.

Ik help de studenten en docenten graag met al hun vragen, denk graag in mogelijkheden en ben positief ingesteld.

Ervaring:

Ik ben afgestudeerd aan de Hotelschool en heb daarna veel werkervaring opgedaan in de horecabranche. Na een aantal jaren in diverse front office functies binnen de horecabranche te hebben gewerkt, kreeg ik de kans om door te groeien naar de functie van Assistent Manager bij Restaurant Symphonys. In mijn functie als Assistent Manager was ik onder andere verantwoordelijk voor de gehele administratie, het organiseren van grote evenementen en de planning van 20 collega’s. Bij afwezigheid van de locatiemanager was ik eindverantwoordelijk voor de locatie en gaf ik leiding aan de 20 collega’s.

Na mijn baan als Assistent Manager ben ik gaan werken als administratieve kracht bij acteursbureau Easy Actors. Hier was ik verantwoordelijk voor de gehele administratie van het bedrijf, verzorgde ik de inschrijvingen, organiseerde ik bijeenkomsten en zorgde ik voor wat facilitaire zaken. Tevens ondersteunde ik de planning bij hun werkzaamheden en verzorgde ik een stukje facturatie voor mijn collega’s op de afdeling financiën.

Met veel plezier werk ik nu bij NSO-CNA, een fijne werkplek waar volop ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. In mijn functie op Studentenzaken kan ik mijn administratieve skills inzetten in combinatie met de gastvrijheid uit de horecabranche.

“Heb je een vraag aan of over NSO-CNA? Stel ze gerust, ik help je graag verder! ‘’

Trots op:

Persoonlijke en professionele ontwikkeling, doorzettingsvermogen en natuurlijk mijn twee kinderen.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar