Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Paula Kaag

Paula Kaag

Functie: Docent Middenmanagement I en Maatwerktrajecten
Typering: Energiek, enthousiast, bevlogen, kritisch, praktisch, positief en sportief

Korte samenvatting:

Mensen waarderen mij om mijn persoonlijke manier van werken, enthousiasme, stevige methodische kennis, heldere en duidelijke communicatie en praktische en positieve kijk op leiderschap en verandertrajecten. Daarnaast ben ik een bevlogen energieke docent die met veel plezier en humor werkt.

Het werken met groepen en teams geeft mij energie!

Ervaring:

Mijn ervaring heb ik opgedaan als docent, teamleider en directeur op een Hogeschool. Ik ben dan ook ervaren in het begeleiden van complexe verandertrajecten, leiderschapstrajecten.

Als docent/begeleider benut ik de unieke combinatie van mijn vaardigheden als; organisatiebegeleider, leidinggevende, (leer)supervisor, coach en docent in het geven van opleidingen en het begeleiden van verandertrajecten.

Systeemdenken als specialisme, daar gaat mijn hart sneller van kloppen. Ik ben dan ook erg geboeid door systemisch werken in teams en organisaties. Het onuitgesprokene (in de onderstroom) bespreekbaar te maken en de vinger op de zere plek te leggen bij complexe vraagstukken door patronen te ontrafelen.

Loesje zegt; ‘buiten de boot is het heerlijk zwemmen’. Ik beweeg me graag op ongebaande paden omdat het werken aan organisatievraagstukken, begeleidingstrajecten en opleidingen vraagt om anders kijken en organiseren. Iedere professional, team en organisatie heeft zijn eigen verhaal en dat is wat mij boeit!

Trots op:

De complexe verandering die ik heb aangestuurd met als opdracht: van 3 HBO opleidingen van 2 verschillende hogescholen te komen tot 1 nieuwe opleiding (Social Work) met daarbij een nieuw onderwijsconcept, nieuw leiderschapsconcept, visie op teamgericht werken en nieuwe teams.

En mijn tijd als bestuurder bij een landelijke beroepsvereniging, een vereniging in roerige tijden, samen met het bestuur en de directeur hebben we de vereniging weer vitaal gekregen.

Na 20 jaar in dienst van de hogeschool heb ik per 1 januari 2024 de stap gezet om mijn vleugels uit te slaan en als zelfstandige verder te gaan, daar ben ik ook trots op!

Op persoonlijk vlak ben ik trots op dat ik een marathon heb gelopen, aan survival doe en vrijwilliger ben bij Samen in de Sneeuw als skibegeleider.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar