Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Sabine Heupers-Simons

Functie: Docent Financiën MEL
Typering: Doelgericht, sociaal, planmatig en ambitieus

Korte samenvatting:

Mijn motivatie om te werken als financieel docent bij de MEL van NCO-CNA komt voort uit mijn streven om financiële vraagstukken toegankelijker te maken voor leidinggevenden in het onderwijs.

Ik houd er zelf van om te leren en nieuwe uitdagingen aan te gaan en ik word er blij van als ik anderen kan helpen bij het verwerven en ontwikkelen van hun financiële kennis.

Ervaring:

Mijn loopbaan ben ik begonnen als trainee bij ABN AMRO waarna ik bij deze bank diverse functies heb bekleed. Daarna heb ik een overstap gemaakt naar het onderwijs als docent Management & Organisatie (bedrijfseconomie) op het VWO. Ik heb het docentschap vervolgens gecombineerd met het teamleiderschap.

Na afronding van de Master Integraal Leiderschap bij NSO-CNA heb ik gesolliciteerd als conrector financiën en organisatie. Dat is de functie die ik nu met veel plezier uitoefen op Atheneum College Hageveld te Heemstede.

Trots op:

Het werken in het onderwijs met fijne collega’s waarbij we samen werken aan goed onderwijs en een leerzame en mooie schooltijd voor onze leerlingen!

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar