Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Informatiemiddag/Leiderschapsatelier

Informatiemiddag

Heb je vragen over onze opleidingen, wil je weten of een van onze opleidingen geschikt is voor de ontwikkeling van jouw schoolleiderschap? Wil je onze docenten ontmoeten?

Kom met al je vragen naar onze online informatiebijeenkomst. NSO-CNA organiseert regelmatig deze bijeenkomsten zodat we met jou kunnen kijken welke opleiding het beste aansluit.  De informatie richt zich op de opleidingen:

De bijeenkomst start met een korte introductie over NSO-CNA en onze opleidingen. Daarna geven we  meer informatie over de opleiding en kunnen we met elkaar gericht in gesprek over jouw vragen.

De informatiebijeenkomst vindt (online)plaats op:

De bijeenkomsten zijn online en starten om 16.00 tot 17.30 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link voor de online meeting. Mocht een van deze datums niet passen, neem dan contact op met het onderwijsbureau (020-5682023).

Leiderschapsatelier Diemen
Bezoek ons Leiderschapsatelier (data volgt). Speciaal voor jou als je overweegt bij NSO-CNA te studeren en je kennis wilt maken met onze visie op Onderwijskundig Leiderschap, onze werkstijl en opleidingen. Het wordt een echte proeverij met korte blokjes theorie, reflectie op je eigen leiderschap en speelse werkvormen. Je gaat gegarandeerd geïnspireerd naar huis.

Programma:
We beginnen om 09.00 uur met een leuke smaakmaker over leiderschap. Daarna nemen we je mee langs ontwikkelingen in het onderwijs en gaan we in op de vraag hoe je hier leiding aan geeft. Gevolgd door onze kijk op leiderschap en leiderschapsontwikkeling en een korte inleiding over samenwerken.

We eindigen de bijeenkomst met een overzicht van de opleidingen die je bij ons kunt volgen en is er alle ruimte voor je vragen hierover. Om 12.30 uur sluiten we het atelier af.

Wil je deelnemen, schrijf je dan wel in. Deze ochtend bieden we je gratis aan.

Het eerst volgende atelier in Diemen vindt in het najaar van 2023 plaats. In Venlo organiseren we op 27 september een volgend atelier.

Spring naar toolbar