Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Informatiemiddag

Heb je vragen over onze opleidingen, wil je weten of een van onze opleidingen geschikt is voor de ontwikkeling van jouw schoolleiderschap? Wil je onze docenten ontmoeten?

Kom met al je vragen naar onze online informatiebijeenkomst. NSO-CNA organiseert regelmatig deze bijeenkomsten zodat we met jou kunnen kijken welke opleiding het beste aansluit.  De informatie richt zich op de opleidingen:

De bijeenkomst start met een korte introductie over NSO-CNA en onze opleidingen. Daarna geven we  meer informatie over de opleiding en kunnen we met elkaar gericht in gesprek over jouw vragen.

De informatiebijeenkomst vindt (online)plaats op:

De bijeenkomsten zijn online en starten om 16.00 tot 17.30 uur. Voorafgaand aan de bijeenkomst ontvang je een uitnodiging met een link voor de online meeting. Mocht een van deze datums niet passen, neem dan contact op met het onderwijsbureau (020-5682023).

Schrijf je hieronder in!

Leiderschapsatelier
Een andere optie om kennis te maken: bezoek ons (gratis) Leiderschapsatelier. Speciaal voor jou als je overweegt bij NSO-CNA te studeren en je kennis wilt maken met onze visie op Onderwijskundig Leiderschap, onze werkstijl en opleidingen. Meer informatie over het leiderschapsatelier vind je hier: atelier.

Spring naar toolbar