Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Verdieping en inspiratie

Wil je blijven leren en onderzoeken, inspiratie aanboren in jezelf en reflecteren op je leiderschapspraktijk als schoolleider? Een leven lang leren. Het is een cliché, maar je bent nooit uitgeleerd. Wil je met een open mind blijven kijken naar dit moment, de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op de voet volgen? NSO-CNA biedt ook verschillende mogelijkheden voor verdieping, inspiratie en post-master onderwijs en onderzoek. Ook de (keuze-)modules van de Master of Educational Management zijn een optie voor vervolg en verdieping. Deze zijn ook los te volgen. Klik hier voor een overzicht.

Verdiepingsopleidingen

Voor schoolleiders met een master opleiding of ruime ervaring als schoolleider hebben we de volgende verdiepingsopleidingen.

Masterclasses

Reeks van 7 masterclasses: korte inspiratie impulsen. Onderdeel van de MEL en ook te volgen door andere belangstellenden.

Post-Master en promotieonderzoek

Ben je de afgelopen jaren geslaagd voor de MEM, de MIL of een andere master op gebied van (leiderschap in) het onderwijs? Misschien smaakt het naar meer en wil je onderzoek blijven doen? Belangstelling en wil je onderzoeken wat wij voor je kunnen betekenen ? Neem contact met ons op via info@nso-cna.nl, of kijk voor meer informatie hier.

 

Spring naar toolbar