Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Verdieping en inspiratie

Wil je blijven leren en onderzoeken, inspiratie aanboren in jezelf en reflecteren op je leiderschapspraktijk als schoolleider? Een leven lang leren. Het is een cliché, maar je bent nooit uitgeleerd. Wil je met een open mind blijven kijken naar dit moment, de nieuwste inzichten en ontwikkelingen op de voet volgen? NSO-CNA biedt ook verschillende mogelijkheden voor verdieping, inspiratie en post-master onderwijs en onderzoek. Ook de (keuze-)modules van de Master of Educational Management zijn een optie voor vervolg en verdieping. Deze zijn ook los te volgen. Klik hier voor een overzicht.

Verdiepingsopleidingen

Voor schoolleiders met een master opleiding of ruime ervaring als schoolleider hebben we de volgende verdiepingsopleidingen.

Post-Master en promotieonderzoek

Ben je de afgelopen jaren geslaagd voor de MEM, de MIL of een andere master op gebied van (leiderschap in) het onderwijs? Misschien smaakt het naar meer en wil je onderzoek blijven doen? Belangstelling en wil je onderzoeken wat wij voor je kunnen betekenen ? Neem contact met ons op via info@nso-cna.nl, of kijk voor meer informatie hier.

NSO-CNA Inspiratiedag 8 november: Succesvol innoveren

Jij dacht dat je de enige was die worstelt met innovatie?Niets is minder waar. Iedere leidinggevende in het onderwijs ervaart hoe taai veranderen is. Hoe lastig het is om gezamenlijk diepgaande vernieuwing te realiseren. Dus wij vonden het hoog tijd voor een inspiratiedag met Hans Vermaak, een dag die volledig om succesvol innoveren draait.

Themamiddag met Alan Daly 4 oktober: De school als levend netwerk

Op 4 oktober organiseert NSO-CNA Leiderschapsacademie een ontmoeting voor bestuurders en schoolleiders met prof. dr. Alan Daly, hoogleraar aan de Universiteit California San Diego, en dr. Devin Vodicka, superintendent en onderwijsvernieuwer in de praktijk. Meer informatie vind je hier.

Spring naar toolbar