Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Missie & visie

Wij, NSO-CNA Leiderschapsacademie, zijn ervan overtuigd dat het onderwijs van de toekomst vraagt om verbindende leiders met visie op leren, onderwijzen en organiseren. In een toekomstgerichte school draagt iedereen pedagogische verantwoordelijkheid. Alle professionals werken samen aan kwaliteit. Onderwijsleiders scheppen de voorwaarden daartoe, zetten de professionals in hun kracht en gaan hen voor.

EIGEN STIJL

Dat vraagt veel van een onderwijsleider. Kennis van ontwikkel- en verbeterprocessen, van passende vormen van sturing, eigenaarschap en samenwerking. Kennis en vaardigheden alleen zijn echter niet voldoende. Een goede onderwijsleider heeft een eigen stijl nodig, evenals zelfkennis en het vermogen om alles wat hij leert, te verinnerlijken. Een goede onderwijsleider blijft met anderen leren en zichzelf herontdekken: precies wat ook van leraren en leerlingen verwacht wordt in de school en in de maatschappij.

BLOEIENDE ORGANISATIES

Dat is de ontwikkeling waarbij wij onderwijsleiders in alle soorten en maten willen ondersteunen. Wij laten onderwijsleiders stralen, zodat zij hun organisaties tot bloei kunnen brengen. Daar zit onze passie.

VERGROOT DE REIKWIJDTE VAN JE SCHOOL, VERDIEP JE LEIDERSCHAP

is het motto van NSO-CNA Leiderschapsacademie.

Daarmee zeggen we:

Lees hier meer over onze visie op onderwijsleiderschap.

Lees hier meer over onze visie op de professionalisering van onderwijsleiderschap.

Spring naar toolbar