Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Over ons

NSO-CNA LEIDERSCHAPSACADEMIE

Op 1 januari 2016 heeft de Nederlandse School voor Onderwijsmanagement (NSO) de krachten gebundeld met CNA Leiderschapsacademie. Sindsdien vormen wij samen NSO-CNA Leiderschapsacademie: koploper in opleidingen voor schoolleiderschap in Nederland. Al meer dan 25 jaar helpen wij schoolleiders om krachtiger in hun leiderschap te staan en bij te dragen aan goed onderwijs. In hoogwaardige, interactieve opleidingen delen wij onze passie voor onderwijs en leiderschap en streven wij ernaar om schoolleiders en hun organisaties tot bloei te brengen.

VAN ORIËNTATIE TOT DIRECTIETAFEL

Ons aanbod bestrijkt het hele groeipad van een schoolleider: van de zich nog op leiderschap oriënterende docent tot de ervaren directeur-bestuurder. Al onze opleidingen zijn professioneel, persoonlijk en praktijkgericht. Onze docenten en begeleiders hebben stevige wortels in de praktijk van onderwijs, management en leidinggeven. Die ervaring koppelen zij aan state-of-the-art-leermodellen en onderzoek.

Naast onze opleidingen stellen wij onze expertise graag ter beschikking voor maatwerktraject op het gebied van leiderschaps- en schoolontwikkeling binnen uw onderwijsorganisatie. Tevens slaan wij vanuit ons kenniscentrum een brug tussen de onderwijspraktijk en het onderwijsonderzoek via allerlei praktijkgericht en wetenschappelijk onderzoek.

ERKENNINGEN

De Master Educational Leadership (MEL) is door de NVAO (Nederlands-Vlaamse Accreditatie Organisatie) geaccrediteerd als professionele master.

De schoolleidersopleidingen Basis- en Vakbekwaam zijn erkend door het schoolleidersregister PO en tellen mee voor de basisregistratie. Tevens leveren de meeste modules van de MEM, die ook los gevolgd kunnen worden, studiepunten op voor herregistratie in het schoolleidersregister PO.

NSO-CNA is opgenomen in het Centraal Register Korte Beroepsonderwijs (CRKBO). Voor meer informatie: www.crkbo.nl/register.

Spring naar toolbar