Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Bart Schipmölder nieuwe directeur NSO-CNA

Dit bericht is geschreven op 13 februari 2018

Onze leiderschapsacademie heeft per 1 januari een nieuwe directeur: Bart Schipmölder. Een persoonlijke noot van Bart:

De start van dit nieuwe jaar heeft voor mij een bijzondere betekenis gekregen: vanaf 1 januari ben ik formeel eindverantwoordelijk voor NSO-CNA. Een hele eer.

Ik ben Femke Geijsel heel dankbaar voor onze samenwerking in de afgelopen jaren. Het zijn 3 intensieve jaren geweest waarin we met elkaar de schouders er onder hebben gezet. En tevreden terugkijken. Er staat nu een stevig fundament waar we mee verder kunnen.

Op de vraag van ons bestuur om de rol van directeur op mij te nemen heb ik volmondig ‘ja’  gezegd. Ik geloof heel sterk in wat wij bij NSO-CNA doen: bijdragen aan beter onderwijs in vitale moderne organisaties waarin mensen met plezier en bezieling werken. Het werken aan ontwikkeling van mensen vind ik het mooiste wat er is. Om mensen te zien groeien zodat ze hun potentieel meer gaan leven vind ik prachtig. En ik vind het een voorrecht om met zulke mooie mensen en professionals samen te kunnen werken.

Daarom zei ik ‘ja’ en ga ik graag samen met onze opdrachtgevers, relaties, studenten en medewerkers verder bouwen aan NSO-CNA. Onze studenten kunnen ook de komende jaren met meer lef en passie voor onderwijs groeien tot krachtige en prachtige leiders. Wij doen er alles aan om actuele verfrissende en rakende opleidingen te verzorgen.

Ik verheug me op 2018!
Bart Schipmölder

Spring naar toolbar