Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Webinar Schoolleiders MBO over grenzen van regionale samenwerking

Webinar “Schoolleiders in het MBO over grenzen van regionale samenwerking”
Frans Grobbe, docent NSO-CNA in gesprek met Marianne Molsbergen van MBO Rijnland.

Frans Grobbe en Marianne Molsbergen kopiërenSchoolleiders in het MBO werken aan een toekomstbehendige beroepsbevolking door steeds meer samen met bedrijven de beroepspraktijken te veranderen om aan te laten sluiten bij de belangrijke maatschappelijke transities (zorg, energie e.a.). Hoe verleggen zij samen met hun bedrijvenpartners de organisatiegrenzen en taakgrenzen in het ‘regionale ecosysteem’ en wat betekent dat voor de veranderingen in de eigen mbo-organisatie?

In de workshop onder leiding van Frans Grobbe (docent omgevingsgericht leiderschap in de MEL van NSO-CNA Leiderschapsacademie) gaan Frans en Marianne dieper in op deze beweging, de ervaringen van mbo-schoolleiders en de netwerken in Nederland om dit met kennisuitwisseling te versterken.

Voor wie: mbo-schoolleiders met een taak om over de grenzen van hun eigen organisatie met regionale partners samenwerking te ontwikkelen of te versterken. En voor diegenen die hiervoor ‘rondom hen’ de condities moeten scheppen.

Aanmelden:

Het webinar vindt plaats op woensdag 6 oktober van 16.00 tot 17.15 uur. Deelname is gratis, meld je hieronder aan en je ontvangt tijdig een link om deel te nemen.