Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Hans Werkman

Hans Werkman

Functie: Docent
Typering: Humor, Reflectief, Verbindend, Confronterend met behoud van relatie. Brede deskundigheid. Brengt leren op gang op alle lagen. Wendbaar in stijl en modellen.

Korte samenvatting:

Professioneel, in verbinding, soms confronterend en altijd met een gezonde dosis humor werk ik samen op met mensen in en rond de school in alle lagen van de organisatie. Ik werk daarbij situationeel op het snijvlak van praktijk en theorie, zowel wat betreft organiseren, veranderen als onderwijs en leren.

Ervaring:

Ik heb ervaring in complexe verandertrajecten waar alle lagen in beweging zijn. Dit in zowel grootstedelijke als landelijke omgeving, in alle sectoren van onderwijs (PO,VO, MBO en VSO). Van bestuur tot in de klas en andersom. De laatste jaren werk ik veel met krimp, samenwerking bijzonder en openbaar, gecombineerd met ontwikkelingen in governance, control en onderwijsverbetering, -ontwikkeling en realistische onderwijsinnovatie op het snijvlak van theorie en praktijk. Dat alles doe ik graag ‘evidence informed’.

Trots op:

Langdurige relaties, zowel scholen als adviseurs en beleidsmakers in het onderwijsveld en een netwerk met expertise voorhanden voor complexe uitdagingen.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar