Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019

Ilse van Hal

Functie: Docent
Typering: Verbindend, lerend, reflecterend, vernieuwend, coachend

Korte samenvatting:

Ik ben een opleider die de personificatie is van een van de speerpunten van NSO-CNA, namelijk het verbinden van theorie en praktijk. Als interim directeur zie ik diverse schoolpraktijken, deze verbind ik met eigen ervaring en die van de leervragen van de studenten. Ik ben daarbij zelf ook nog voortdurend lerend. Op die manier leef ik voor waar leiderschap in deze tijd over gaat: leiding delen zodat er een duurzame verandering en daarmee groei kan ontstaan.

Ervaring:

Ik heb 12 jaar gewerkt als groepsleerkacht en daarna 5 jaar als directeur in loondienst. Inmiddels werk ik bijna 5 jaar als interim directeur vanuit mijn eigen bedrijf Bureau de Krul.

In de tussentijd heb ik diverse schooleiders mogen begeleiden als portfoliodocent als zij van buiten het veld kwamen, als assessor als zij hun al eerder bewezen bekwaamheid wilden tonen en als docent van startende directeuren. Daaraast heb ik een aantal jaar deelgenomen aan de examencommissie van de lerarenopleiding van hogeschool Windesheim. Momenteel werk ik ook als teamcaoch en begeleid ik teams in hun ontwikkeling.

De rode draad in mijn werkzaamheden is; altijd bijdragen aan de kwaliteit van mijn werkveld.

Trots op:

Dat ik een spoor van betrokken ouders, blije kinderen, competente collega’s en tevreden bestuurders achter me laat en zelf nog voortdurend in ontwikkeling ben.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar