Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Kiki Verbeek

Kiki Verbeek

Functie: Docent
Typering: professionele identiteit, persoonlijk profiel, overtuigend zakelijk schrijven, zichtbaarheid

Korte samenvatting:

Als vaste docent schrijven ben ik verbonden aan de NSO-CNA Leiderschapsacademie. Inspirerend zakelijk schrijven voor in de school. Reflectief schrijven voor persoonlijke en professionele ontwikkeling. Door jezelf neer te zetten op een manier die past bij wie je bent en klopt met wat je doet, maak je jezelf zichtbaar en herkenbaar. Dan ben je op een vanzelfsprekende manier aantrekkelijk. Voor professionals die hun verhaal glashelder over het voetlicht willen brengen.

Ervaring:

Met hart en ziel studeerde ik Nederlands en Wijsbegeerte aan de Universiteit van Amsterdam en rondde ik beide studies af. Daarna voltooide ik de hbo-opleiding tot zelfstandig uitvoerend theatermaker. Ik werkte deels als schrijftrainer/argumentatietrainer, deels als organisatiefilosoof – zelfstandig en onder de vlag van Het Nieuwe Trivium.

Daarnaast schreef ik voor theater. Totdat ik mijn synthese vond in het begeleiden van coaches, consultants en interim-managers bij het verwoorden van een glashelder verhaal over zichzelf en hun dienst. Mijn onderneming Glashelder Verhaal werd geboren, en is nu al bijna tien jaar succesvol. Met een glashelder verhaal zet je je professionele identiteit neer en bouw je je onderneming op een stevig fundament. Ik doe persoonlijke begeleiding van zelfstandig ondernemers en verzorg incompany-trajecten voor een groep vaste en wisselende klanten. Wat is de kern van wat je naar buiten wilt brengen? Dat is de vraag die mij drijft in alles wat ik doe.

Trots op:

Ik ben trots op professionals die hun eigen weg zoeken in alle mogelijkheden en vervolgens de moeite doen om een brug te slaan naar diegenen die ze met hun werk willen bereiken.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar