Persoonlijk Leiderschap
start 25 september 2019
Sytske Feenstra

Sytske Feenstra

Functie: Docent Strategisch HRM in de MEL
Typering: Ervaren bestuurder en toezichthouder in de sectoren onderwijs en (jeugd)zorg. Gericht op de groei en ontwikkeling van mensen en organisaties. Gefascineerd door leren en leiderschap.

Korte samenvatting:

Met aandacht voor mensen resultaten, is de leidraad in mijn werk en tevens de kern van de modules strategisch HRM. Met andere woorden:

Ervaring:

Mijn bagage: PABO, Pedagogische wetenschappen en een Postacademische Master in General Management. Daarnaast is mijn rugzak gevuld met persoonlijke leiderschapstrajecten, o.a. bij ITIP.

Mijn ervaring: ik heb altijd gewerkt in organisaties die iets met leren en/of ontwikkelen van kinderen en professionals te maken hebben. Gestart als onderwijsadviseur en projectleider, later directiefuncties en nu vooral bestuurlijke en toezichthoudende rollen. Naast mijn bestuurlijke taken werk ik als begeleider, coach en sparringpartner.

Op dit moment ben ik Collega van Bestuur bij stichting Jong Leren in Heemstede, met basisscholen van Aalsmeer tot Zandvoort. Daarnaast ben ik actief in de beweging Leve het onderwijs!

Mijn talent: het stellen van kritische vragen, analyseren, het blootleggen van onderliggende patronen en andere, nieuwe verbindingen leggen. Ik ben een scherp waarnemer, heb oog voor detail en houd tegelijkertijd altijd de grote lijn in de gaten. Mijn rust, compassie en helderheid wordt vaak gewaardeerd.

Vanaf 1 september 2021 werk ik als senior adviseur bij Leaders for Solutions.

Trots op:

De werkprincipes van Jong Leren: wij geven ruimte, wij dagen uit, wij leren samen. Die breng ik ook in als docent bij NSO-CNA.

‹ Terug naar teampagina

Spring naar toolbar