Succesvol innoveren? Meld je nu aan!

NSO-CNA Inspiratiedag: Succesvol innoveren

 

Jij dacht dat je de enige was die worstelt met innovatie?

Niets is minder waar. Iedere leidinggevende in het onderwijs ervaart hoe taai veranderen is. Hoe lastig het is om gezamenlijk diepgaande vernieuwing te realiseren.

Dus wij vonden het hoog tijd voor een inspiratiedag met Hans Vermaak, een dag die volledig om succesvol innoveren draait:

Deze en andere vragen komen aan bod. Zoals je van ons gewend bent, knopen we tijdens deze dag de theorie direct aan jouw praktijk. Je gaat naar huis met concrete inzichten voor je eigen school.

Wanneer: 8 november 2017, 9.00 – 16.30 uur
Waar: Dalsteindreef 141, Diemen
Voor wie: alumni en andere belangstellenden
Kosten: € 165,- (inclusief lunch, borrel en cadeau)


 

Programma

 

Gelbrich Feenstra verzorgt een inleiding over belangrijke ontwikkelingen in het onderwijs. Daarmee schetst zij de context van het waarom van vernieuwing.

Hans Vermaak introduceert een aantal kernpunten uit zijn nieuwe boek, die specifiek van belang zijn voor de onderwijssector. Dit boek (Iedereen verandert. Nu wij nog) krijg je aan het einde van de dag cadeau.

Wees niet bang voor te veel theorie; beide sprekers vertalen hun verhaal naar concrete casuïstiek van de aanwezige schoolleiders. Dus ook die van jou.

Na de theorie duik je sowieso de praktijk in. In een kleine groep met collega’s behandel je concrete, herkenbare praktijkcases. De sprekers reflecteren tussendoor met de hele groep over de belangrijkste dilemma’s, kansen en valkuilen.

Zo ga je naar huis met een schat aan nieuwe inzichten, praktische handvatten en een interessant boek. Bovendien heb je veel collega’s én oud-medestudenten ontmoet. Dat zorgt altijd voor een bak vol inspiratie.

Schrijf je direct in, het aantal plaatsen is beperkt.